Hürriyet

19 Aralık 2011 Pazartesi

15 Aralık 2011 Perşembe

BuldumBuldum.com




BuldumBuldum.com; Türkiye’de bulunmayan, hayata renk katacak en ilginç ürünleri müşterilerine sunan bir internet sitesidir. Aynı zamanda BuldumBuldum.com ismiyle Cevahir, Capacity, Capitol, Astoria ve Torium Alışveriş Merkezlerinde şubeleri bulunmaktadır. Bundan yüzyıllar önce Arşimet adındaki ünlü bilim adamının suyun kaldırma kuvvetini bularak üzerinde sadece bir peştemalle yarı çıplak sokağa çıkması ve “Buldum! Buldum!” diye bağırması ölçüsünde heyecan yaratacak ürünleri dünyanın çeşitli yerlerinden getirerek sizlere sunmaktadır. 1500 çeşitten fazla ürüne sahip olan BuldumBuldum.com ile hayatınıza renk katabilir, sevdiklerinize özel günlerde gerçek anlamda değer taşıyan, unutulmaz hediyeler verebilirsiniz.
 
Buldumbuldum.com, Orbital Teknoloji Bilişim Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne aittir.
 
Sitede bulunan her türlü yazılı ve görsel içerik, tasarım, ürün ve yazılımların sahibi Orbital Teknoloji Bilişim Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketidir.
Bunların herhangi bir şekilde kopyalanması veya yazılı izin olmadan kullanılması yasak olmakla birlikte bu kuralın ihlali cezai işleme tabidir.


12 Aralık 2011 Pazartesi

Mavişnur'dan bir sürü kozmetik hediye

Çok güzel  hediyeler veriyor. Katılmanızı tavsiye ederim.

http://mavis-mavisnur.blogspot.com/2011/11/hediye-veriyorum.html