Hürriyet

22 Ocak 2013 Salı

HECHA İLE TANIŞTINIZ MI?


Hayal kırıklığı yaratan bir yemeğin pek çok suçlusu olabilir. Bazılarına göre çoğu zaman et ya da sebzenin lezzeti yetersizdir. Bazen suç sadece yemeği yapan kişidedir. Kimi zaman da yemek, sos ya da marine uygun değildir. Keyifsiz bir öğün, bunlardan birinin ya da hepsinin eseri olabilir. Peki ya bir gün biri size; suç ne sizde, ne pişirende, ne de yemeğin kendisinde’ derse?
Bizce ise gerçek suç doğru yemeğin yanlış bir yöntemle pişirilmesinde!


Pişirmenin en lezzetli yolu!
İspanyolcada "Mükemmel pişirilmiş!" anlamına gelen HECHA, geleneksel pişirme yönteminin, modernist ve yaratıcı bir anlayışla buluşmasını ifade ediyor. Yeteneğini doğal pişirme ve dökme demir malzemeden alan HECHA, seçkin yeme kültürüne sahip, sağlıklı ve çarpıcı tatlar arayan gurmeler ile yaşam buluyor.

Dökme demir, yüzlerce yıldır kullanılan ayrıcalıklı yemek pişirme tekniklerinden biri. Pişirme gerecini eşsiz kılan bu özel malzeme, her şeyden önce daha çabuk ısınıyor. Daha yüksek ısıyı, ürünün bütününe kusursuz bir şekilde dağıtıyor. Dökme demirde pişen hiçbir yemekte lezzet kaybı yaşanmıyor.
Et ve sebzeler hem lezzetini, hem de doğallığını koruyor. En ideal pişirme tekniğinin uzmanı HECHA, kömür ateşinin ve ızgaranın keyfini kapalı mekanlara taşıyor.
Evde, ofiste, restoranda ya da otelde... HECHA gerçek damak tadının sunulduğu her yerde, yaşamak için yiyenlere değil; yemek için yaşayanlara sesleniyor.  
İşte bu nedenle dökme demirde pişen hiçbir yemekte lezzet kaybı yaşanmıyor. Et ve sebzeler hem lezzetini, hem de doğallığını koruyor. En ideal pişirme tekniğinin uzmanı HECHA, kömür ateşinin ve ızgaranın keyfini kapalı mekanlara taşıyor. 

http://www.hecha.com.tr/

21 Ocak 2013 Pazartesi

Kaliteyi Tanıyalım'da Markakids Kampanyası var!

Gerekli şartları yerine getirirseniz kampanyaya katılabilirsiniz. Markakids in ürünlerini oğlum kullanıyor, çok kaliteli.


http://www.kaliteyitaniyalim.com/i/yazi-292-markakids_cocuklarin_modasi.html


Diğer kampanyalar için anasayfaya bakmanızı tavsiye ederim:


16 Ocak 2013 Çarşamba

7 Ocak 2013 Pazartesi

Bu Sabah Kar Var İstanbul'da...

Anadolu Yakasında, sabah 8 de karla uyandık. Yarım saat sonra kar yağışı kesildi ancak öğleye doğru tekrar başladı. Az önce çektiğim fotoğraf.