Hürriyet

30 Aralık 2010 Perşembe

Galeri Gold Kazananımız




Kazananımız 22 numara ile Adile Altundağ. Kendisini tebrik ediyorum. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle. Adresinizi en kısa sürede erteb@hotmail.com adresine bekliyorum. Firmamız Galeri Gold'a çok teşekkürler. 39 katılım olmuş. Katılan tüm izleyicilerime çok teşekkür ediyorum.


1.sema
2.kampanya da nasip işi
3.gamzeli81
4.deniz
5.ofluheal
6.Özlem Çakaloğulları
7.makyajsubject
8.deniz öz
9.mehpare01
10.ayışığım
11.portakal reçeli
12.gülten durak
13. Ayşe Yersiz
14.zeliha sılığ 
15.gizemli tosbaga
16.fatma özdemir
17.hgk kamile
18.kampanyafy
19.serap sarı
20.Yasemin Kılınç
21.lerzan kara
22.Adile Altundağ
23.neron54
24.Esma Aydın
25.nimet kurşun
26.emir talha
27.kumral28
28.nurten turhan
29suzan doğan
30.burcu ekici
31.neşe kılavuz
32.fidan demir
33.reyhan dönmez
34.aslıhan
35.sümeyya özalp
36.sinem badioğlu
37.nihan keçeci tali
38.Banu Türk 
39.ilknur balcı

21 Aralık 2010 Salı

PROMETE'DEN 1. ve 2. SINIFLARA PUZZLE MATEMATİK


Okul hayatımızda çoğumuzu zorlamıştır matematik.. Aslında eksiklik bizde değil, öğretim sistemindedir ama o yıllarda farkına varılamamıştır. Matematik; oldukça eğlenceli, bir o kadar da keyif veren bir derstir. Artık eğitimcilerimiz bunun farkında. Ders eğlenceli hale gelirse, görsel materyaller bolca kullanılırsa çocukların başarı oranının çok üst seviyelere ulaşabileceğini bilmekteler. Girişimci eğitmenlerimizden biri olan Refik Bey de farkına vardığı bu güzellikleri, bu gelişmeleri herkesle paylaşmak için böyle güzel bir set hazırlamış. Ben kendi adıma çok teşekkür ediyorum. 1.sınıfa giden oğlum için... Ayrıca şunu da belirtmek isterim, matematik konusunda ben o şanslı kesimden oldum her zaman. Bana emeği geçen tüm matematik öğretmenlerimi de saygıyla anıyorum.



 Ürünümüz ilkokul 1. ve 2. sınıflar için özel olarak hazırlanmıştır. Matematik Puzzle dediğimiz bu ürün 4 kutudan oluşmaktadır. 4 kutuda ayrı ayrı Toplama - Çıkartma - Çarpma - Bölme İşlemlerinin yeraldığı matematiksel veriler bulunmaktadır.







İlköğretim 2. Sınıf öğrencilerinin bölme işlemlerini, oynayarak ,anne-baba veya öğretmenlerin yardım ve yönlendirmelerine gerek kalmadan kendi kendilerine yanlışsız işlemler yaparak öğrenmeleri için Montessori eğitim anlayışıyla puzzle formunda tasarlanmıştır.


MATEMATİK PUZZLE 1-ÇIKARTMA


İlköğretim 1. Sınıf öğrencilerinin 1’den 20’ye kadar sayılarla, çıkartma işlemlerini, oynayarak ,anne-baba veya öğretmenlerin yardım ve yönlendirmelerine gerek kalmadan kendi kendilerine yanlışsız işlemler yaparak öğrenmeleri için Montessori eğitim anlayışıyla puzzle formunda tasarlanmıştır.

MATEMATİK PUZZLE 1-ÇARPMA


İlköğretim 2. Sınıf öğrencilerinin çarpma işlemlerini, oynayarak ,anne-baba veya öğretmenlerin yardım ve yönlendirmelerine gerek kalmadan kendi kendilerine yanlışsız işlemler yaparak öğrenmeleri için Montessori eğitim anlayışıyla puzzle formunda tasarlanmıştır.

MATEMATİK PUZZLE 1-TOPLAMA

İlköğretim 1. Sınıf öğrencilerinin 1’den 20’ye kadar sayılarla, toplama işlemlerini, oynayarak, anne-baba veya öğretmenlerin yardım ve yönlendirmelerine gerek kalmadan kendi kendilerine yanlışsız işlemler yaparak öğrenmeleri için Montessori eğitim anlayışıyla puzzle formunda tasarlanmıştır.


güven duygularının gelişimine de yardımcı olur.

KULLANMA YÖNERGESİ
Kendi Kendine Çalışma:
İşlem kartları (büyük) yerlerinden çıkarılıp masaya dizilir; küçük kartlar da çıkarılıp büyük parçalardan kesim şekilleri uygun olanaklar ile birleştirilir. Parçalar tamamlanır. Bu denemeler sırasında işlemler ve sonuçlar karşılaştırmalı olarak öğrenilir. Tekrarlar öğrenmeyi kalıcı hale getirecektir.

Birlikte Çalışma:


Matematik puzzle bir bölme, aynı zamanda dikkat ve hafıza oyunudur. (memory). Bu çalışmada bütün kartlar masaya kapatılır. Masanın etrafında kaç kişi varsa oyuna katılabilir. Oyuna başlayacak olan ilk kişi belirlenir. Oyuncu bir büyük bir küçük kart açar. Eğer açılan kartlar uyumlu ise kartları alır; değilse yerlerine tekrar kapatır. Sıra sonraki oyuncuya geçer. O da aynı işlemi tekrarlar; oyun devam eder. Kartların kesim formuna ve açılıp kapatılan kartların yerlerine dikkat eden oyuncular daha çok doğru işlem gerçekleştirir, daha çok puan toplar ve oyunu kazanır.

Öğretmenlere ve Anne-Babalara Not:




Birlikte Çalışma, sizlerinde katılımıyla bir aile oyununa dönüşecektir. Öğrenme düzeyini daha kolay gözlemlemenize yardımcı olduğu gibi çocuklarınızın güven duygularının gelişimini de yardımcı olur.

Ürünlerimizi incelemek ve temin etmek için:

http://www.cocuklaricin.web.tr/main/sub_categories.asp?cat_ID=43

KAMPANYAMIZIN ŞARTLARI

1. www.prometeokuloncesi.com adresimize üye olmak



http://prometeokuloncesi.com/user/create-an-account.html

2. Facebook adresimize üye olmak

http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001719526566


3. Facebook grubumuza dahil olmak

http://www.facebook.com/#!/home.php?sk=group_113990891997714&ap=1



4. Ürünü arkadaşlara dostlara tanıtmak amaçlı kısa bir yazı ile bloğunuzda yada facebook hesabınızda paylaşmak

5. Kampanyayı facebook hesabınızda yada bloğunuzda paylaşmak

Kampanyamız 24 Aralık-7 Ocak arasında olacaktır. 7 Ocak 00.00 da sona erecektir.

Kazanan 1 kişiye yukarıdaki 4 lü kutu hediye edilecektir.

Kampanyayı paylaştığınız linki, adınızı, soyadınızı ve mail adresinizi yorumunuzda yazmayı unutmayın...
Kampanya Süremiz 2 Haftadır. 2 Hafta sonucunda kazananlara ödülleri Kargo aracılığıyla gönderilecektir. Kargo ücretleri Alıcıya aittir.

16 Aralık 2010 Perşembe

İpana 3 Boyutlu Beyazlık


İpana'yla çocukluk yıllarımda tanıştık. Yıllardır kendini hep yeniledi İpana. Ama bu ürün, tüm diş macunlarından daha üstün. Dişimi fırçaladım, çok yoğun bir ferahlık yoktu, çok şaşırdım. Gerçi ben yoğun ferahlık içeren diş macunlarından hoşlanmam, içim fena oluyor çünkü. Ama en büyük şaşkınlığım üstüde ''Extra Ferah'' yazmasına rağmen yoğun bir tat yoktu. Ama dişlerimi fırçaladıktan hemen sonra ferahlığı hissetmeye başladım. Sanki içinde bulunan ferahlık veren naneli kapsüller ağzımda patlıyor, ferahlığın azar azar yayılmasını sağlıyordu. Bu yüzden tamamen farklı bir ürünle karşı karşıya olduğumu anladım. Dişleri temizlemesine yönelik etkisi de harika. Diş yüzeyinde hiç bir kalıntı kalmaması gerçekten çok etkili bir diş macunu olduğunu gösteriyor. Teşekkürler İpana...

7 Aralık 2010 Salı

Galeri Gold'dan 35 TL Değerinde Yüzük Hediye




GALERİ GOLD

Türkiye'nin Altın Sitesi  www.galerigold.com Sena Kuyumculuk Ltd'in  1978 yılından bu yana  edindiği tecrübe ve bilgi birikiminin eseridir.Sektörün imalat,toptan ve  perakende alanlarında,her aşamada,nesilden nesile
süregelen bir deneyime sahip olan firmamız tüm Türkiye'ye hizmet vermek için kurduğu GaleriGold markası ile sürekli yenilik ve devamlılık ilkesini dinamik tutmaktadır.   
Türkiye'nin en kapsamlı online değerli takı alışveriş imkanı sağlayan galerigold.com 2006 yılının Mayıs ayında yayım hayatına başlamıştır.
Yayım hayatı diyoruz çünkü galerigold.com'da sektörle alakalı hazırlanan arşivde istenilen her türlü bilgiye rastlanılabileceği gibi,
altın,pırlanta,kuyumculuk ve alakalı diğer konularla ilgili herşey,merak edilenler mevcuttur.galerigold.com kuruluş amacı Türkiye'de
tam anlamıyla yapılamayan online değerli takı satışını gerçekleştirmektir.Zamanla bu amaç daha da gelişmiş üreticilerden ve tüketicilerden
gelen talepler doğrultusunda her iki tarafı birbiriyle buluşturan bir kurum misyonunu üstlenmiştir.galerigold.com Türkiye'nin her yerinden
gelen talepleri 2006 yılından beri büyük bir hassasiyetle,dikkat ve takiple karşılamaktadır.Her zaman müşteri memnuniyetini esas alan,
www.galerigold.com ürünlerini ayrıca aşağıda belirtilen adreste bulabilirsiniz.   

Sena Kuyumculuk
Osmaniye Mah.Camii Sok.36/5
Bakırköy-İstanbul
0212-543 89 47
0212-583 18 39











Gelelim Hediyemize :)


  1. Ürünler sadece 9  10 ve 11 numaralardan mevcuttur.
  2. Ürünler alloy-gümüş madendir.

Galeri Gold'a bu hediye için öncelikle çok teşekkür ediyorum. 


Şartlarımız:



  • GaleriGold web sitesine üye olmak,
  • GaleriGold Facebooktan arkadaş olarak eklemek, 
  • Blogumu izlemeye almak 
  • Kampanyayı blogunuzda veya Facebook hesabınızda duyurmak,
  • Son olarakta katıldığınızı belirten bir yazı ile ad,soyad, ve mail adresinizi bu  postun altına yorum olarak yazmak.  
Kargo firmaya aittir. 
Son Katılım : 28 Aralık